LusHeadline icon
lus

LUSEFRI MED PARANIX

Paranix er en mekanisk behandlingsmetode til at fjerne lus og æg – det vil sige, at lusene dræbes ved hjælp af kvælning og udtørring. Traditionelt er lus blevet behandlet med præparater, der er klassificeret som lægemidler. Disse virker ved at ødelægge lusenes nervesystem. Risikoen ved lægemidlerne er, at de kan miste virkningen, da lusene kan udvikle resistens mod midlet. Derimod er der ikke mulighed for, at lusene udvikler resistens over for Paranix.
Paranix indeholder ingen giftige insektmidler. Dimethicone og mineralsk olie kvæler og udtørrer lusene. Når lusene dør, kæmmer man effektivt lusene og æggene væk med tættekammen, som følger med Paranix Spray.

Det er klinisk bevist, at Paranix er meget effektiv allerede efter én applikation – alligevel anbefaler vi, at man gentager behandlingen efter 7 dage, i tilfælde af at der skulle sidde et æg eller flere tilbage i håret, som er klækket siden første behandling. Paranix Sprays unikke dobbeltvirkende sammensætning virker på bare 15 minutter. Desuden er Paranix helt duftfri og fri for parabener, og den er meget skånsom over for huden.

For at imødekomme alle kunders behov og ønsker findes Paranix i tre varianter – Paranix Spray, der er nem at anvende, Paranix Solution, som er en lotion til dem, der bedre kan lide at fordele produktet med hænderne og Paranix Shampoo  – det er ligeså enkelt som at vaske håret.

Paranix Spray bliver leveret sammen med en kam og koster 119 kr. Paranix Solution koster kun 99 kr.
 
Læs mere på Paranix hjemmeside!